Tyker automatiseert wegenbouw met robotica, lokalisatie en besturing

Autonoom stuurlijnen uitzetten

Hoge nauwkeurigheid

Arbeidsbesparend

Meer veiligheid

Kostenbesparend

Robot Plotter

Autonoom stuurlijnen uitzetten met hoge nauwkeurigheid

De Robot Plotter is dé oplossing voor het efficiënt én veilig uitzetten voor markeren en asfalteren. De Robot Plotter is een compacte, autonome, zelfrijdende robot die snel en met hoge nauwkeurigheid stuurlijnen uitzet op asfalt. De plottermachine spuit snel en precies stuurlijnen op de weg, om aan te geven waar de banen asfalt of de wegmarkering moet worden aangebracht.

Geavanceerde besturing

De eenvoudig bedienbare Robot Plotter heeft een geavanceerde besturing, die gebruik maakt van een digitale tekening met stuurlijnen en van RTK-GNSS. In plaats van RTK-GNSS kan de Robot Plotter ook worden aangestuurd door een Total Station.

Arbeids- en kostenbesparing

Het inzetten van de Robot Plotter levert een flinke arbeidsbesparing op. Stuurlijnen aanbrengen met de Robot Plotter kost 12 tot 16 keer minder tijd dan traditioneel uitzetten met een 3 of 4-mans ploeg.  Deze besparing op arbeid resulteert daarmee ook in een aanzienlijke besparing op de kosten.

Meer veiligheid

Een ander groot voordeel van het werken met de Robot Plotter is de veiligheid. De gebruiker van de robot kan zelf buiten het werkvak lopen, op veilige afstand van alle mogelijke gevaren, zoals werk- of ander verkeer.

Andere voordelen

De Robot Plotter is compact en gemakkelijk inzetbaar. De robot past in de kofferbak van een doorsnee auto. De machine kan eenvoudig via de Tyker Civil webapplicatie, of via USB-stick, worden voorzien van tekeningen met de uit te zetten lijnen. Via Tyker Civil kan vooraf eenvoudig worden beoordeeld of de uit te zetten lijnen correct zijn. Zo  worden fouten voorkomen. Ook kan via Tyker Civil real-time worden meegekeken waar de Robot Plotter zich bevindt en hoe de geplande werkzaamheden vorderen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in op de contactpagina >

BEZOEKADRES:

Bronland 12-Z

6708 WH  Wageningen (NL)

T: +31 (0)85 482 4810 (kantoor)

T: +31 (0)85 482 4811 (support)

T: +31 (0)85 482 4812 (verkoop)

E: info@tyker.com

WERKPLAATS / AFGIFTE GOEDEREN

Radix Klima, building 109

Bornsesteeg 48 Wageningen

(voor navigatie: Bornsesteeg 50)