Tyker automatiseert wegenbouw met robotica, lokalisatie en besturing

3D-milling

Hoge nauwkeurigheid

Arbeidsbesparend

3D-model beoordeling

Asfalt besparing

Road Profiler

3D-milling

Met de Road Profiler is het tijdrovende uitzetten van freescijfers op asfalt verleden tijd. De Road Profiler maakt gebruik van 3D-milling. De gebruiker laadt eenvoudig een tekening in en de freescijfers verschijnen op het scherm van de Road Profiler. Die bepaalt via RTK-DGPS met hoge nauwkeurigheid de positie van de machine voor het asfaltfrezen. De Road Profiler is aangesloten op de asfaltfrees en bestuurt continue de freesdiepte. Die hoeft dus niet meer handmatig te worden ingesteld. Het resultaat: freeswerk van buitengewoon hoge kwaliteit.

Hoge nauwkeurigheid

Met de Road Profiler worden problemen door onleesbare cijfers voorkomen. Het gevaar van verkeerd gepositioneerde cijfers is ook verleden tijd. De positie waarop de cijfers worden uitgerekend is gerelateerd aan de locatie en breedte van de machine.

Arbeids- en asfaltbesparing

Uitzetten van cijfers in de nabijheid van verkeer, of in een werkgebied met passerend werkverkeer, is niet langer nodig met de Road Profiler. Dit verbetert de veiligheid van de uitzetter. Bovendien bespaart de Road Profiler kosten op de inzet van personeel, wegafzettingen en asfalt.

3D-model beoordeling

De Road Profiler is gemakkelijk inzetbaar. Via de Tyker Civil webapplicatie kunnen de digitale modellen eenvoudig worden geüpload en gecontroleerd. Dat zorgt ervoor dat de Road Profiler over de juiste gegevens beschikt. Ook kunnen er op afstand nieuwe digitale modellen worden klaargezet, die direct door de Road Profiler kunnen worden gedownload.

Gemakkelijk mee te nemen

De Road Profiler is gemakkelijk mee te nemen in de bijbehorende koffer. Het apparaat is binnen een paar minuten op een asfaltfrees te monteren en aan te sluiten.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in op de contactpagina >

BEZOEKADRES:

Bronland 12-Z

6708 WH  Wageningen

T: +31 (0)317 20 20 10 (kantoor)

T: +31 (0)317 20 20 11 (support)

T: +31 (0)317 20 20 22 (verkoop)

E: info@tyker.com

POSTADRES:

Postbus 507

6700 AM  Wageningen

WERKPLAATS / AFGIFTE GOEDEREN

Radix Klima, building 109

Bornsesteeg 48 Wageningen

(voor navigatie: Bornsesteeg 52)