Robot Plotter dealer voor België, Luxemburg en de Golfstaten

Nieuws

30 oktober 2020

Robot Plotter dealer voor België, Luxemburg en de Golfstaten

 

Tyker heeft NV Ultimated aangesteld als dealer voor de Robot Plotter in België, Luxemburg en de Golfstaten. Met Ultimated als partner wil Tyker met de Robot Plotter verder groeien in deze landen. Ultimated is gevestigd in Brecht, vlakbij Antwerpen.

Tijmen Bakker, directeur van Tyker: ”Ultimated is de ideale partij om de Robot Plotter te vermarkten in België, Luxemburg en de Golfstaten. De mensen van Ultimated spreken de juiste taal, hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van ontwikkelingen in hun regio. De kwaliteit en innovatie van de Robot Plotter, gecombineerd met met deze ervaren en toegewijde partner zorgen voor een maximaal rendement en gemak voor onze klanten in deze landen.”

Met zijn aanbod rond plaatsbepaling en machinesturing is Ultimated een belangrijke speler in sectoren zoals grond-, bouw- en infrastructuurwerken in België, Luxemburg en de Golfstaten. Sam Van Campenhout, general manager Ultimated: “De Robot Plotter is een super geavanceerde machine die snel, precies en autonoom lijnen uitzet. Net zoals onze overige producten, verzekert de robot een flinke tijdbesparing, meer veiligheid en een grote efficiëntiewinst. Kortom, onze nieuwe ‘aanwinst’ sluit perfect aan bij onze strategie en visie.”

 

BEZOEKADRES:

Bronland 12-Z

6708 WH  Wageningen (NL)

T: +31 (0)85 482 4810 (kantoor)

T: +31 (0)85 482 4811 (support)

T: +31 (0)85 4824812 (sales)

E: info@tyker.com

WERKPLAATS / AFGIFTE GOEDEREN:

Radix Klima, gebouw 109

Bornsesteeg 48 Wageningen

(voor navigatie : Bornsesteeg 50)