Van Velsen en Tyker gaan strategische samenwerking aan

Nieuws

18 april 2019

Van Velsen en Tyker gaan strategische samenwerking aan

Van Velsen Reflectielijnen in Bodegraven heeft haar eerste Robot Plotter in ontvangst genomen. De Robot Plotter is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Tyker en zal Van Velsen helpen in de verdere digitalisering van haar werkprocessen. De levering van de Robot Plotter markeert tevens de start van een meerjarige strategische samenwerking tussen Van Velsen en Tyker.

Van Velsen, opgericht in 1935 en marktleider in Nederland, brengt in deze strategische samenwerking haar jarenlange ervaring in de werkmarkeringen in. Tyker brengt op haar beurt haar innovatieve kennis in op het gebied van GPS-gestuurde werkprocesautomatisering. Het doel van de strategische samenwerking is de verdere ontwikkeling van de digitalisering en automatisering van de werkprocessen van Van Velsen en tevens de doorontwikkeling van de Robot Plotter.

Tijmen Bakker, oprichter van Tyker, en Eric Nieuwenhuis, product manager, brachten de Robot Plotter persoonlijk naar het hoofdkantoor in Bodegraven. Een delegatie van Van Velsen bestaande uit Emiel de Bruin, directeur, en Ronald van den Oord, manager innovatie, onderwierp de Robot Plotter meteen aan een test.

Van Velsen

Van Velsen, toonaangevend sinds 1935, is marktleider in de wegmarkeringen in Nederland. Van Velsen is een landelijke speler en opereert van vestigingen in Bodegraven, Drunen, Emmen en Sneek. Dankzij strategische partnerships zoals deze met Tyker verstevigt Van Velsen haar toonaangevende positie vandaag en ook in de toekomst.
www.vvr.nl

Tyker

Tyker, opgericht in 2008 als spin-off van de Wageningen Universiteit, richt zich op het automatiseren van werkprocessen met mobiele machines in de wegenbouw door gebruik te maken van robotica, lokalisatie en besturing. De producten van Tyker realiseren arbeidsbesparing en bevorderen het werkplezier voor de gebruikers.

Voor informatie naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Van Velsen: Tine Schouteden, t.schouteden@vvr.nl
Tyker: Eric Nieuwenhuis, eric.nieuwenhuis@tyker.com

 

BEZOEKADRES:

Bronland 12-Z

6708 WH  Wageningen (NL)

T: +31 (0)85 482 4810 (kantoor)

T: +31 (0)85 482 4811 (support)

T: +31 (0)85 4824812 (sales)

E: info@tyker.com

WERKPLAATS / AFGIFTE GOEDEREN:

Radix Klima, gebouw 109

Bornsesteeg 48 Wageningen

(voor navigatie : Bornsesteeg 50)