Succesvolle eerste inzet van de Road Profiler door Aduco

Nieuws

24 april 2017

Succesvolle eerste inzet van de Road Profiler door Aduco

Aduco freest eerste project met de Road Profiler voor Schagen Infra. De inzet van de Road Profiler verliep naar volle tevredenheid.

Naast de bekende voordelen van de Road Profiler zoals de hoge nauwkeurigheid en het altijd kunnen aflezen van de cijfers ervaren de machinisten van Aduco nog een groot voordeel door de inzet van de Road Profiler: de enorme arbeidsverlichting.

De 2,20 meter frezen van Aduco worden namelijk door één machinist bediend. Deze machinist heeft veel verantwoordelijkheden:  zo moet hij de freescijfers aflezen, de freesmachine bedienen, de freeskwaliteit in de gaten houden, het laden coördineren en op de veiligheid letten. Freescijfers aflezen van het asfalt is niet altijd eenvoudig. Soms is niet duidelijk geschreven, soms staan ze aan een kant waardoor je als machinist steeds van links naar rechts moet lopen, soms schittert het asfalt door de regen et cetera.

Met de Road Profiler wordt de taak van aflezen van de freescijfers natuurlijk heel eenvoudig. Daarmee wordt de belasting van de machinist dus aanzienlijk gereduceerd. De machinisten waarderen de Road Profiler dan ook enorm!

Zie ook de website van Aduco.

 

BEZOEKADRES:

Bronland 12-Z

6708 WH  Wageningen (NL)

T: +31 (0)85 482 4810 (kantoor)

T: +31 (0)85 482 4811 (support)

T: +31 (0)85 4824812 (sales)

E: info@tyker.com

WERKPLAATS / AFGIFTE GOEDEREN:

Radix Klima, gebouw 109

Bornsesteeg 48 Wageningen

(voor navigatie : Bornsesteeg 50)