Succesvolle eerste inzet Road Profiler voor Freesmij op N381 Drachten – Drentse grens

Nieuws

21 april 2015

Succesvolle eerste inzet Road Profiler voor Freesmij op N381 Drachten – Drentse grens

Afgelopen weekend was het zo ver. Freesmij maakt voor haar klant Heijmans Integrale Projecten succesvol voor het eerst gebruik van de Road Profiler. De belangstelling voor deze primeur was groot. Op het traject Venekoten – Drentse grens startte rond 21:00 het profiel frezen met een 3,80 meter frees. Door gebruik te maken van de Road Profiler kan Freesmij voor haar klant zonder cijfers op het wegdek op zeer eenvoudige wijze het juiste profiel aan brengen. Dit scheelt tijd in de voorbereiding en verhoogd de kwaliteit van het werk. André Berning van Heijmans was erg enthousiast: ‘Dit is de toekomst’.

Wat is de Road Profiler?

Met de Road Profiler is het uitzetten van freescijfers op asfalt verleden tijd. De gebruiker kan eenvoudig een tekening inladen en de freescijfers verschijnen op het scherm van de Road Profiler. De Road Profiler bepaalt de positie van de machine met RTK-DGPS. De Road Profiler geeft de freesmachine weer met het actuele te frezen cijfer bij de freesrol en het komende te frezen cijfer. Daardoor kan met zeer hoge nauwkeurigheid het nieuwe profiel gefreesd worden.
Met de Road Profiler heeft u geen problemen meer door onleesbare cijfers. Ook het probleem dat cijfers op de verkeerde positie staan is verleden tijd. De positie waarop de cijfers worden uitgerekend is gerelateerd aan de locatie en breedte van de machine. Daarnaast bespaart de Road Profiler kosten op de inzet van uitzetters, op afzettingen en op asfalt.

 

BEZOEKADRES:

Bronland 12-Z

6708 WH  Wageningen (NL)

T: +31 (0)85 482 4810 (kantoor)

T: +31 (0)85 482 4811 (support)

T: +31 (0)85 4824812 (sales)

E: info@tyker.com

WERKPLAATS / AFGIFTE GOEDEREN:

Radix Klima, gebouw 109

Bornsesteeg 48 Wageningen

(voor navigatie : Bornsesteeg 50)