Vacature: Administratief Medewerker (8 uur)

Functieomschrijving

In deze functie zorg je voor een correcte en up-to date administratie en bijbehorende communicatie. Je houdt overzicht over interne registraties, draagt zorg voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, verzorgt facturatie en denkt mee over procesverbeteringen. Je deelt zelf je tijd in (werken onder schooltijden is bijvoorbeeld mogelijk) en zorgt er voor dat je werkzaamheden tijdig klaar zijn.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Vertrouwd met MS Office
• Overzicht houden en nauwkeurig werken
• Proactief en communicatief vaardig
• Kennis van Twinfield is een pré

Bedrijfsprofiel

Tyker is een spin-off van robotica-onderzoek van Wageningen Universiteit. Tyker levert innovatieve producten voor de wegenbouw die gebruik maken van plaatsbepaling zoals de Robot Plotter voor het aanbrengen van stuurlijnen en de Road Profiler voor het aansturen van asfaltfreesmachines. Met deze producten draagt Tyker bij aan het optimaliseren van werkprocessen in de wegenbouw en aan het verhogen van het werkplezier van de gebruikers.

Onze organisatie kenmerkt zich door een collegiale sfeer met persoonlijke aandacht. Wij zijn een kleine organisatie waar iedereen zijn of haar specifieke kennis en ervaring levert. We hebben korte lijnen en er is veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid. Ons kantoor bevindt zich in het mooie Plus Ultra gebouw op de Wageningen Campus. Op een andere locatie op de campus beschikken we over demonstratie- en testfaciliteiten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een jaarcontract (8 uur per week) en een uitdagende werkomgeving met volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij goed functioneren is er altijd uitzicht op een vaste aanstelling. Wij bieden een passend salaris en een prettige werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Aarzel niet om contact op te nemen met Tijmen Bakker: tijmen.bakker@tyker.com, 06 24528484.